Bergen ballroom: Workshop IV

Velkommen til Workshop IV Practice Ball i Bergen Ballroom, søndag 27. mars kl. 15 på KODE 1 (NB! For påmeldte deltagere).

Workshop IV: Practice Ball

Med: Mother Cassandra og Father Diesel
Tidspunkt: kl. 15:00 – 18:00
Sted: KODE 1, Festsalen, Nordahl Bruns gate 9.

Denne søndagen avslutter vi workshopprogrammet til Bergen Ballroom med et practice ball, inkludert konkurranse. Alle som har deltatt på workshopene vil få muligheten til å gå på scenen og prøve ut sine utvalgte kategorier i trygge omgivelser. Cassandra og Diesel vil gi tilbakemeldinger og være åpne for spørsmål. Dette er en strålende mulighet til å forberede seg på det faktiske ballet i april, spotte forbedringspunkter og motta verdifulle tilbakemeldinger. 
 

Bergen Ballroom er et samarbeidsprosjekt, organisert av KODE, Carte Blanche og Mother Cassandra Meraki. Last ned programbrosjyre (IN ENGLISH) her

Prosjektet sikter mot å bygge et ballroomfellesskap for de lokale skeive minoritetene i Bergen og på Vestlandet. Vårt mål er å skape trygge rom hvor unge LHBT+ og BIPOC-personer kan utforske temaer som kjønn, identitet og personlig uttrykk gjennom ballroomkulturens forskjellige kunstformer, og finne tilhørighet i et kreativt fellesskap.

Bergen Ballroom er en del av Skeivt kulturår på KODE

  • Søndag 27. mars 2022
  • Kode 1