Omvisning: Rasmus Meyers samling

Bli med på omvisning i Rasmus Meyers store kunstsamling, lørdag og søndag kl. 13 og 14 i KODE 3.

Rasmus Meyer var en hengiven kunstsamler som på kort tid skaffet seg en historisk samling av kunst og møbler. Samlingen inneholder blant annet verk av Edvard Munch, J.C. Dahl, Hans Gude, Christian Krohg, Harriet Backer, Erik Werenskiold og Gerhard Munthe.

I 1916 donerte arvingene hans farens samling til Bergen by. Noen år senere, i 1924, sto museumsbygget som huser samlingen ferdig, tegnet av Ole Landmark.

Bli med på en omvisning og opplev noen av høydepunktene i samlingen hans!

Les mer om samlingen her

Praktisk informasjon:

Utstillingen og omvisningen finner sted i KODE 3. Omviser møter opp senest 15 min før.

Omvisningen er inkludert i inngangsbilletten din, som du kjøper i resepsjonen.

Når du kjøper inngangsbilletten, kan du samtidig reservere en plassbillett til omvisningen.

Max. 20 stk. per omvisning.

Omvisningen starter kl. 13.00 og kl. 14.00, omvisningen er på norsk.

KODEs dyktige kunsthistorikere tar deg med på omvisning i museets utstillinger hver helg. Se kalenderen vår for oversikt

• Lørdag 26. mars 2022 til Søndag 27. mars 2022
  • Kode 3
  • 150 / 100 / 0 *