Samtale: Kjønnsidentiteter og -uttrykk i ballroom

Velkommen til samtale om ballroom-kulturen i Festsalen på KODE 1, søndag 27. mars kl. 12. NB! For påmeldte deltagere til Bergen Ballroom. 

Samtale: Kjønnsidentiteter og kjønnsuttrykk i ballroom

Med: Kelet (FI), Kehlani (SE) og Isak Bradley
Tidspunkt: kl. 12:00 – 14:00
Sted: KODE 1, Festsalen, Nordahl Bruns gate 9.

Ballroomkulturen ville ikke eksistert uten de fundamentale bidragene fra melaninrike transkvinner og drags. Kategoriene på et ball er ofte oppdelt i forskjellige grupper som Fem Queen (transkvinner), Butch Queen (homofile menn), Non-Binary, Trans Man or OTA (Open To All = Åpen for alle kjønnsuttrykk og identiteter). Derfor er kjønn et stort og viktig tema i ballroom.

Denne samtalen vil fokusere på mangfoldet av kjønnsuttrykk i ballroommiljøet, og vil ledes av Kelet (FI), Kehlani (SE) og Bergens egen Isak Bradley (PKI Norge, Trans Pride, Transgender Awareness Week).

Bergen Ballroom er et samarbeidsprosjekt, organisert av KODE, Carte Blanche og Mother Cassandra Meraki. Last ned programbrosjyre (IN ENGLISH) her

Prosjektet sikter mot å bygge et ballroomfellesskap for de lokale skeive minoritetene i Bergen og på Vestlandet. Vårt mål er å skape trygge rom hvor unge LHBT+ og BIPOC-personer kan utforske temaer som kjønn, identitet og personlig uttrykk gjennom ballroomkulturens forskjellige kunstformer, og finne tilhørighet i et kreativt fellesskap.

Bergen Ballroom er en del av Skeivt kulturår på KODE

  • Søndag 27. mars 2022
  • Kode 1
  • - *

* Gratis med påmelding