Ledige stillinger

KODE er en unik kombinasjon av kunstmuseer og komponisthjem. Museet har 7 anlegg og et driftsbudsjett på rundt 130 millioner, 67 fast ansatte og nærmere 300 000 besøkende. Museet arrangerer årlig 8-12 utstillinger og over 475 konserter. KODE er et av landets største museer for visuell kunst, design og musikk, og har store ambisjoner for sin samfunnsrolle og for sitt ansvar for å være et inkluderende museum for alle våre publikumsgrupper. 

 

Deltidsstilling som publikumsvert

Vi søker flere dyktige publikumsverter til vår publikumsseksjon. Som publikumsvert jobber man i resepesjon, kafé og som vertskap ved arrangement. Våre verter skal like å kommunisere med alle typer mennesker, ha god ordenssans og serviceinnstilling. Stillingene er 18% og vi søker ansatte til å fylle både faste stillinger og et vikariat. 

Søknadsfrist 8. april. Les mer om stillingen og søk jobben her

Publikumsvert til sommersesong

Vi søker publikumsverter for arbeid i museenes resepsjoner og kafe i perioden mai til september 2021. Vi søker fortrinnsvis kandidater som er tilgjengelige i hele perioden, og som kan jobbe ved alle våre kunstmuseer og komponisthjem. Det vil være rom for noe fleksibilitet i forhold til studier. 

Søknadsfrist 8. april. Les mer om stillingen og søk jobben her

Deltidsstilling som guide

Vi søker deltidsansatt som guide ved komponisthjemmene. Komponisthjemmene har et stort antall norske og internasjonale besøkende i alle aldre, og vi ønsker å ta imot dem på best mulig måte. Våre ansatte må kunne vise gode allmennkunnskaper, språkferdigheter, formidlingsevne og service-innstilling. Musikkbakgrunn og musikkinteresser har også betydning. Stillingen inngår i turnus og vakter er i henhold til oppsatt vaktplan. 

Søknadsfrist 8. april. Les mer om stillingen og søk jobben her

Guider til sommersesong ved komponisthjemmene

Vi søker sesongguider til våre komponisthjem for perioden mai til september 2021. Vi søker fortrinnsvis kandidater som er tilgjengelige i hele perioden, men det vil være rom for noe fleksibilitet med tanke på studier.  

Søknadsfrist 8. april. Les mer om stillingen og søk jobben her