Ledige stillinger

KODE er en unik kombinasjon av kunstmuseer og komponisthjem. Museet har 7 anlegg og et driftsbudsjett på rundt 130 millioner, 67 fast ansatte og nærmere 300 000 besøkende. Museet arrangerer årlig 8-12 utstillinger og over 475 konserter. KODE er et av landets største museer for visuell kunst, design og musikk, og har store ambisjoner for sin samfunnsrolle og for sitt ansvar for å være et inkluderende museum for alle våre publikumsgrupper. 

Guide ved komponisthjemmene

Vi søker en deltidsansatt som guide ved komponisthjemmene. Våre tre komponinsthjem har et stort antall norske og internasjonale besøkende i alle aldre, og vi ønsker å ta imot dem på best mulig måte. Våre ansatte må kunne vise gode allmennkunnskaper, språkferdigheter, formidlingsevne og service-innstilling. Musikkbakgrunn og musikkinteresser har også betydning.  

Stillingen inngår i turnus og vakter er i henhold til oppsatt vaktplan. Stillingen er 18%

Søknadsfrist 16. september. Les mer om stillingen og søk jobben her

Publikumsverter

KODE er blant regionens best besøkte attraksjoner og vi søker nå flere dyktige publikumsverter til vår publikumsseksjon. Som publikumsvert jobber du i resepsjon, kafé og som vertskap ved arrangement. Våre verter skal like å kommunisere med alle typer mennesker, ha god ordenssans og serviceinnstilling.

Grunnet ønske om snarlig tiltredelse, vil vi forløpende gjennomgå søknader og kontakte aktuelle søkere. Les mer om stillingen og søk jobben her

Teknisk konservator

KODE skal inn i en periode med spennende og omfattende arbeid knyttet til våre samlinger. Dette innebærer flytting til nytt magasin og restaurering av Ole Bulls villa på Lysøen. Til oppgaver knyttet til gjenstandshåndtering i disse prosjektene søker vi nå teknisk konservator. Stillingen er 100% prosjekt frem til 31. juli 2023.

Grunnet ønske om snarlig tiltredelse, vil vi forløpende gjennomgå søknader og kontakte aktuelle søkere. Les mer om stillingen og søk jobben her

Musikkformidler til nyopprettet stilling

Har du et bankende hjerte for musikk og formidling? Vi søker en dyktig og nytenkende person med hjerte for musikkfaget til en nyopprettet stilling som musikkformidler i KODE. Stillingen vil inngå i museets formidlingsavdeling som har stort engasjement for nå ut med kunst og musikk til alle aldersgrupper.
Du vil arbeide med å utvikle og gjennomføre formidlingsprosjekter forankret i det musikkfaglige, hvor KODEs tre komponisthjem Troldhaugen, Siljustøl og Lysøen står sentralt.

Søknadsfrist 22. august. Les mer om stillingen og søk jobben her

 

Søke praksisplass?

Ønsker du å søke praksisplass ved en av KODEs avdelinger? Send inn din søknad via denne siden

Åpen søknad

Dersom du ønsker å sende oss en åpen søknad, ber vi deg om å sende inn søknad med CV via denne siden