Aktuelle og kommende utstillinger

Cézanne: Mesterverk fra The Courtauld

Cézanne. Mesterverk fra The Courtauld.
16 jul 2021 til 10 okt 2021

Opplev en liten juvel av en utstilling i sommer: For første gang vises en rekke mesterverk av Cézanne i Norge. Utstillingen «Paul Cézanne. Mesterverk fra The Courtauld» vises i KODE 1 til 10. oktober.

Arvid Pettersen: Til skue

Fra utstillingen Arvid Pettersen: Til skue i KODE 2. Foto: Dag Fosse / KODE
29 Mai 2021 til 12 sep 2021

Utstillingen «Til skue» er den første store retrospektive presentasjonen av bergenskunstner Arvid Pettersen. Årets sommerutstilling på KODE følger hans utvikling av en personlig bildeverden som har vært i stadig endring – akkurat som livet selv.

Marit Følstad: Akashic Field

8 Mai 2021 til 22 aug 2021

I serien samtidskunstprosjekter laget for KODE, inntar Marit Følstad museet med et prosessorientert verk utviklet over flere år. Utstillingen tar utgangspunkt i den helt spesielle bergarten masikvartsitt som utvinnes i Kautokeino. Inspirert av den amerikanske Land Art-bevegelsen har Følstad laget en utstilling om tid, endring og menneskets forhold til naturen.

Program for KODE 4 takeover

Alt Går Bra. Foto: Thor Brødreskift
2 feb 2021 til 15 aug 2021

Museet KODE 4 tømmes for samlingen, men fylles med helt nytt og levende innhold.

Munch og Rasmus Meyers samlinger

Edvard Munch: Aften på Karl Johan (1892)
4 Mai 2013 til 31 des 2024

I KODE 3 møter du kunst fra den den norske «gullalderen» og verdens tredje største samling av Edvard Munch.